Värva i Norrköping

Fooever lottar ut lokalproducerad mat!

Inför nästa köttleverans i Norrköping och Söderköping den 9/2 mellan 14-16 finns goda chanser att vinna prima kött. Två två-kilosförpackningar lottar vi ut, med ekologisk köttfärs som kommer från KRAV-märkta Åsviks gård, utanför Valdemarsvik. Djuren har gräsbetat och många menar att detta är det godaste som finns i köttväg. Unna dig bättre kött, som du köper direkt från bonden!

Du som redan köpt kött från Åsviks gård, har chans att värva vänner, grannar och kollegor. När de anger ditt namn i rutan ”Ordernoteringar” är du med i utlottningen av 2 kilo köttfärs. Ju fler som anger ditt namn, desto fler lotter får du. Dragningen sker via Fooever på Facebook den 9/2 kl 11.

Den som blir värvad är också med och tävlar om ytterligare två kilo. På samma sätt skapar vi lotter för alla dem som anger en befintlig kund i rutan ”Ordernoteringar”. Utöver detta namn måste även uppsamlingsplats anges.

 

Fooevers mål är att alla konsumenter enklare ska kunna handla direkt av lokala matproducenter. Vi finns som ett metodstöd för alla producenter som har mat att erbjuda sin närhet. Både för de som kan leverera (till uppsamlingsplats eller hemleverans) och för de som vill att kunden ska hämta på plats hos producenten.

Resultatet annonseras på vår Facebooksida. Följ oss där!

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats