Varför sälja på Fooever?

Vill du sälja den mat du är så stolt över?

Med Fooever kan du hitta fler kunder till ditt företag. Eller tjäna pengar på din matinriktade hobby. Din mat är mycket mer efterfrågad än vad du märker! Tills nu har ju inte alla matälskare vetat var de ska leta! Med Fooever har du marknadsplatsen för att nå fram till alla som kan vara intresserade av att äta det du producerat och de hittar den tack vare att deras önskemål och behov passar det som din mat är uppmärkt som!

Fooever rekommenderar säljare att gå samman för att bilda paket av lokalproducerad mat som konsumenten lätt kan beställa på webben och antingen hämta på uppsamlingsplats, eller betala extra för att få hemkört.  Säljare och köpare gör upp om hur leverans ska ske, men om säljaren redan har ett upparbetat sätt för leverans ska det förstås framgå av säljarens annons – då blir fler köpare intresserade. Om säljaren bara vill sälja från sin gård och vill använda Fooever för att förenkla administration och förbeställning och förbetalning är det också fullt möjligt (men då kanske det inte sker lika många köp). Denna film visar tre nivåer där Fooever vill hjälpa till:

Check out this Video

Appen (android samt iPhone) och webbtjänsten har en inbyggd betalningslösning, så du behöver aldrig oroa dig för att din köpare inte dyker upp. Har ni kommit överens om ett pris, kommer du att få det. Du får även en rating (betygsättning) av din kund, så att fler personer kan hitta fram till dig. Lagersaldot hjälper dig som producent att inte sälja mer än vad du har hemma. När du får mer att sälja, uppdaterar du enkelt annonsen.
 

Med modern teknologi (Woo-commerce i WordPress) finns e-handelns alla fördelar tillgängliga för dig helt utan kostnad eller risk. Det är helt gratis att publicera sig på Fooever och vi tar inte betalt för att hjälpa till med registreringen. När en transaktion sker (kunden klickar på köp), tar Fooever 4% på totalbeloppet + 2 kr. Detta täcker kortavgiften och då är pengarna på väg till ditt konto. Vi har även marknadspaket utan kostnad då producenter med ett basutbud mot konsument går samman. Detta gör vi för att boosta försäljningen och hitta fram till fler konsumenter, för att ni ska sälja bättre tillsammans. Detta har möjliggjorts av en lyckad crowdfundingkampanj; vi satsar på tillväxt och vi rekommenderar er som producenter att vara med från början då det ger ökad publicitet.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats