Team Fooever

kan2
Karin Angerind
VD
 
Efter en karriär inom försäljning och marknad (utbildad ekonomie magister inom företagsekonomi/marknadsföring/management) och med ett stort intresse för både mat och hälsa (drivit ett par restauranger och ökänd för mitt bullbak), var det väldigt naturligt för mig att tacka ja till att få driva Fooever från ax till limpa. Det återstår ännu en hel del arbete innan limpan är färdig, men genom att fokusera på rätt saker, utveckla bolaget med effektiva åtgärder och samarbeta med Maria och Clara är det härligt att se framstegen och fortsätta att knåda på…
 

Jag är ytterst passionerad avseende Fooever; jag ser det som att tajmingen för att alla hållbarhetsmedvetna konsumenter får handla utan mellanhänder av Sveriges enastående producenter är rätt och att vi har en modell som verkligen gynnar båda parter.

Maria Egermalm
Verksamhetsutveckling samt projektledare södra Sverige
 
Jag drivs av att utveckla och utvecklas och har gedigen erfarenhet av verksamhetsutveckling efter 15 år i ledande positioner för förändringsarbete, styrelsearbete, medarbetare och utveckling av verksamhetsstöd. Har drivit restaurang under några år och vet att lokalproducerad mat efterfrågas.
 

För mig representerar Fooever en härlig kombination av nya tidens handel och ett av det mest väsentliga vi människor behöver – goda & kvalitativa livsmedel.

18664286_10156700001329988_5707631522867985285_n
Clara Sörvåg
Kontakt producenter och konsumenter
 
Jag har en blandad bakgrund med erfarenhet inom sälj och marknadsföring och brinner för att bygga upp saker från grunden. Har idrottat mycket och kost har varit en viktig del av vardagen för att få bra resultat av träningen.
 
Både för hälsan och miljön finner jag närodlat intressant. Är glad över att vara en del av Fooevers glada team!

 

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats