Sollentuna

 


Kära besökare, 

Tack för ditt intresse för lokalproducerad mat och varmt välkommen till Fooever! Vi är många som vill äta spårbar mat där vi stöttar våra producenter i länen kring oss och därmed bidra till en hållbar modell både för hälsa, miljö och plånbok.
 
Mitt namn är Karin Angerind och jag bor i Sollentuna utanför Stockholm. Jag jobbar med en tjänst som heter Fooever, med målet att bli marknadsplatsen online för lokalproducerad mat.
  
Leveransen brukar många undra över. Vi har under tiden som vi byggt tjänsten märkt att det smartaste är att kombinera fenomenen ”glassbilen” och ”bondens marknad”, alltså låta bönderna samköra sin mat till platser nära dig (hemleverans mot extra kostnad). Under 2019 är ambitionen att göra stopp i de delar av Stockholms län som visar intresse för denna modell (samt eventuellt hemleverans till dörren om intresse finns) och därför samlar vi nu in önskemål från oss som bor här. Självklart vill jag göra ett krafttag i Sollentuna, där jag själv lever! Genom att samla efterfrågan kan vi bygga upp en runda för de bönder som har den mat som önskas av oss konsumenter och då kan vi göra anpassade leveranser med både kött, grönsaker, ägg och mejeriprodukter utan mellanhänder. Jag ser framför mig stopp i Sollentunas alla delar, och gärna flera stopp i de delar där intresset är stort, så att du som kund inte behöver ta dig långt om du väljer uppsamlingsplats och inte hemleverans.
En runda längre fram i vår kommer att bestå av olika råvaror med ägg, kött, grönsaker och mejeriprodukter, där du som kund själv väljer vad du vill ha och hur mycket du vill ha. Du köper när det passar dig. På sikt hoppas vi även kunna göra ett prenumerationsupplägg, där de varor du handlar ofta kommer veckovis till dig direkt från bonden.
 
Om detta passar dig och ditt hushåll är det allra enklast med registrering nu direkt på knappen nedan. Då får vi koll på vilka önskemål som respektive hushåll har och så kan vi på Fooever bygga vidare och kontakta er när den mat ni önskar finns tillgänglig för leverans. Det är inte på något sätt bindande att skriva upp sitt intresse.
Allt gott,
 
Karin Angerind
 
Registrera här

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats