Om oss

E-post info@fooever.com
Blogg: fooever.wordpress.com
Facebook: fooeverapp
Twitter: fooeverapp

 

Marknadsplats för lokalproducerad mat

 

Köp, sälj och träffas

Att äta lokalproducerat blir nu enklare. Att få insikt i råvarans ursprung likaså och hitta mat i din närhet som passar dina önskemål (såsom t.ex. ekologiskt eller gräsbetat) och behov (såsom t.ex. laktosfritt och glutenfritt).

Att finna färska grönsaker, nybakat bröd eller nyfångad fisk blir enkelt med Fooever. Oavsett om du är privatperson eller företag.

 

Visst, vi alla gillar mat…

…men vissa personer är lite mer noga med vad de får i sig. Många vill ha närodlat. Andra glutenfritt och laktosfritt. Vissa vill ha ekologiskt eller kravmärkt. Andra vill bara ha det allra bästa. Många vill att vi ska slänga så lite som möjligt. och får många så gäller fler än en sak av detta. Det löser vi med taggar på Fooever.

I Fooevers värld så är alla som tänker på vad de äter en ”Foodie”: någon som vill testa på att äta det någon annan odlat fram eller bakat eller lagat eller fiskat eller jagat eller plockat eller… Vi tror att en Foodie förstår vad vi menar!

 

Ett nytt sätt att umgås

Egentligen är det dumt att vissa älskar att laga mat men inte tycker att det är roligt när det bara blir för en person. Andra gillar det inte alls. Med Fooever kan du hitta vem i din närhet som vill och kan laga middag och sen kan du gå dit och äta eller få med dig en matlåda. Eller ta hem en kock som lagar vad du vill ha hemma hos dig! Detta kan dessutom hjälpa integrationen, sysselsätta fler och hjälpa många att kunna tjäna pengar på något de älskar!

 

Mat du aldrig smakat, eller mat som är på pricken vad du vet att du gillar

Tack vare geolokalisering får du koll på var i din närhet (eller så långt du nu vill ta dig för att köpa din mat) som olika maträtter och produkter finns.

Kanske finns närproducerad laktosfri, sockerfri glass i ditt kvarter? Eller libanesk Meze så äkta som det bara kan bli och ändå tillverkad på ekologiska varor från trakten!?

 

Du ser själv vem som är en stjärna

Med hjälp av ratingen så får du vid varje köp chans att ge poäng till den som stod för maten, vilket hjälper alla Foodies att veta vem som är en bra leverantör och förtjänar ytterligare köp.

 

 

Eller vill du sälja den mat du är så stolt över?

 

Nu kan du sätta på dig kockmössan lite oftare. Eller tjäna pengar på din hobby. Eller hitta fler kunder till ditt företag. Din mat är mycket mer efterfrågad än vad du tror! Med Fooever har du marknadsplatsen för att nå fram till alla som kan vara intresserade av att äta den och hittar den tack vare att deras önskemål och behov passar det som din mat står för!

I din omedelbara närhet finns med all säkerhet potentiella kunder till dig. Foodies som gärna testar dina råvaror, din mat eller vad du bakat.

Du kan göra ditt eget ”halv 8 hos mig” fast utan TV-kameror, eller bjuda in till middag för dem i ditt område som gillar just den mat du står för. Eller om du hellre föredrar att skicka med dem en matlåda. Det är helt upp till dina villkor nu! Säljare och köpare gör upp om hur leverans ska ske, men om säljaren redan har ett upparbetat sätt för leverans ska det förstås framgå av säljarens annons – då blir fler köpare intresserade.

I appen finns en betalningslösning, så du behöver aldrig oroa dig för att din köpare inte dyker upp. Har ni kommit överens om ett pris, kommer du att få det. Du får även en rating (betygsättning) av din kund, så att fler personer kan hitta fram till dig.

 

För att se en manual över hur du registrerar dig som säljare, klicka här.

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats