Ägare och samarbetspartners

kan2
Karin Angerind
Huvudägare
 
Född 1977 och utbildad Ekonomie Magister från Jönköping International Business School är till vardags anställd inom marknadsföring och sälj på ett IT-säkerhetsföretag, men driver därtill Fooever sedan 2016. Detta görs genom att försöka lägga den tid som behövs för att få en framtida blomstrande rörelse och med ambitionen att så snart som möjligt kunna lägga ännu fler timmar på tjänsten för att det på sikt ska kunna bli en heltidstjänst för henne. Efter lyckade milstolpar såsom crowdfunding, utbildningar hos Tillväxtverket och Sting och värdeskapande aktiviteter hos RISE, Sthlm Tech, Tele2 Endup och Stockholm Foodtech, står vi rustade för att fortsätta resan framåt.
FLO FOOEVER
Fredrik Losman
Delägare
 

Född 1970, jobbar som säljchef på samma IT-säkerhetsföretag som Karin och fick idén till Fooever genom att som vanligt sitta och tänka utanför boxen; en specialitet som han är känd för. Efter att belånat sitt hus för att låta utveckla tjänsten gav han sig några månader senare i lag med Karin (sin kollega sedan tio år) för att sätta en handlingsplan och konkretisera, vilket de jobbat på tillsammans om än att Fredrik inte är så aktiv i bolaget som Karin. Fredrik bor i Vällingby med sin trevliga fru Ida och deras fyra barn. Han älskar att resa och att äta, och ser i framtiden att Fooever är den globala marknadsplatsen för lokalproducerad mat så att han kan äta bästa möjliga mat på sina resor.

Egermalm Utveckling AB
Samarbetspartner
 
Maria Egermalm, född 1972, driver bolaget Egermalm Utveckling AB som arbetar med verksamhetsutveckling och utbildning, företrädesvis webbaserat. Maria är civilekonom med gedigen erfarenhet av att utveckla verksamheter inom såväl privat som offentlig sektor.  Uppvuxen på lantbruk, med ett stort intresse för matlagning och erfarenhet från restaurangbranschen, var det naturligt att engagera sig i ett företag vars produkt främjar kvalitativ mat och underlättar kontakten mellan producent och konsument. Tillsammans med Karin har flera steg tagits för att utveckla Fooever.
 

 

Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats